50 plus woningen hellevoetsluis

รายงาน งานวิจัย และ บทความ ที่เกี่ยวกับ บ้าน ที่อยู่อาศัย และ อสังหาริมทรัพย์ต่าง ๆ ซึ่งเป็นประโยชน์กับ ผู้บริโภค และ นักลงทุน (เฉพาะสมาชิกเท่านั้น)
tihehida
Posts: 5
Joined: 27 Dec 2018 22:23

50 plus woningen hellevoetsluis

Postby tihehida » 03 Jan 2019 15:02

50plus

Image

Image


➡ Click here: 50 plus woningen hellevoetsluis

Verkoop uw woning in Hellevoetsluis Dus u gaat uw huis verkopen in Hellevoetsluis? Interveste is in staat om uw leegstand een tijdelijke, nieuwe invulling te geven om zo waardevermindering en een verminderde kans op verhuur of verkoop tegen te gaan. Geschikt voor wie van houdt.

Helaas voorziet een of appartement hier standaard niet in. En geniet dezelfde service voor veel minder geld!

50plus Voor wie is een Seniorenwoning geschikt Seniorenwoningen zijn bedoeld voor iedereen die nu al aan toekomstig woongenot denkt.

Op loopafstand van het wooncentrum vindt u een winkelcentrum, medische voorzieningen en bushaltes. Het wooncentrum beschikt over 179 woningen verdeeld over de begane grond en vier verdiepingen. De verdiepingen zijn met een lift bereikbaar. Er zijn 130 twee- en 49 driekamerwoningen. De bewoners van Buiten-Veste hebben de beschikking over een activiteiten- en ontmoetingsruimte, een wasserette en er zijn logeerkamers voor gasten van de bewoners. In Buiten-Veste is een bewonersconsulent werkzaam. De woningen De gemiddelde oppervlakte van de tweekamerwoningen bedraagt 60 m² en van de driekamerwoningen 88 m². De woningen zijn drempel vrij en geschikt voor een rolstoel. Huurprijzen en Servicekosten De netto huurprijs voor een 2-kamerwoning is vanaf 504,62 euro per maand en voor servicekosten vanaf 123,40 euro per maand. Voor een 3-kamerwoning vanaf 646,33 euro per maand en servicekosten vanaf 128,51 euro per maand. Afhankelijk van leeftijd, inkomen en vermogen is huurtoeslag mogelijk. Nadere informatie over huurtoeslag kunt u bij de verkrijgen. Prijzen per 1 juli 2018. Toewijzing De woningen worden toegewezen op basis van een wachtlijst en zijn bestemd voor personen van 55 jaar en ouder. Nadat de woning is aangeboden vindt een intakegesprek plaats. Tijdens het intake gesprek wordt bezien of u voldoet aan de inkomenseis, en of de woning passend is. Belangstellenden kunnen zich inschrijven via Woonnet Rijnmond, website:. U kunt voor meer informatie contact opnemen met de bewonersconsulent, bereikbaar op werkdagen van 08. U kunt ook een kennismakingsgesprek en eventuele bezichtiging aanvragen bij de bewonersconsulent.

Return to “Report / Research / Article (Member Only)”