Aeldresagen ensomhed hos aeldre

รายงาน งานวิจัย และ บทความ ที่เกี่ยวกับ บ้าน ที่อยู่อาศัย และ อสังหาริมทรัพย์ต่าง ๆ ซึ่งเป็นประโยชน์กับ ผู้บริโภค และ นักลงทุน (เฉพาะสมาชิกเท่านั้น)
boamonnmalwe
Posts: 1
Joined: 03 Jan 2019 10:33

Aeldresagen ensomhed hos aeldre

Postby boamonnmalwe » 03 Jan 2019 10:36

Ældresagen og Sorø Kommune: Hjælper ensomme ældre

Image

Image


➡ Click here: Aeldresagen ensomhed hos aeldre

Hvis du har svært ved at komme ud af dit hjem, måske fordi du sidder i kørestol eller er usikker på benene, kan du få støtte af en frivillig, der kan tage dig under armen, og hjælpe dig ud af døren. Derfor er jeg meget glad for, at vi nu kan øge indsatsen for at forbedre livskvaliteten hos denne gruppe borgere og hjælpe dem ud af deres isolation, siger Ældre- og Handicaprådmand, Brian Skov Nielsen EL.

Swane, som står bag undersøgelsen. Det sker typisk, når vores liv ændrer sig. Det er tabubelagt at føle sig ensom. At føle sig ensom er ikke det samme som at være alene.

Ældresagen og Sorø Kommune: Hjælper ensomme ældre Sundhedsstyrelsen vil evaluere projektet, og lykkes det at forebygge ensomhed, vil det betyde øget livskvalitet samt forbedret sundhed og helbred.

I uge 45 inviterer vi dig igen til bordet, når vi sammen i Folkebevægelsen mod Ensomhed har fællesspisninger over hele landet. Både i foreninger og klubber, og hjemme hos dig, i din opgang eller i dit lokale bymiljø. Vi opfordrer hele Danmark til at spise sammen for at skabe nye fællesskaber. Gratis startpakke gør det nemt I uge 45 gør vi det endnu lettere for dig være vært og invitere på en kop kaffe eller en fællesspisning. Du kan nemlig bestille en gratis startpakke, der hjælper dig til at åbne døren for mennesker, der normalt ikke møder hinanden. Du kan få leveret en velsmagende ret til kun kr. Det eneste, du skal gøre, er at varme og anrette maden. Så har du og dine gæster et lækkert måltid på under en halv time. Danmark Spiser Sammen i Ældre Sagens lokalafdelinger Vi håber, at du har lyst til at holde Danmark Spiser Sammen derhjemme eller sammen med dine naboer. Husk, at du i uge 45 også deltage i en fællesspisning i 83 af Ældre Sagens lokalafdelinger, hvor du også kan møde nye ansigter over fx en kop kaffe, en frokost eller en middag. Tjek også gerne din lokalafdelings hjemmeside for at se, om den har flere fællesspisninger.

Return to “Report / Research / Article (Member Only)”